Sponsoring


SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan BC Selecta, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en BC Selecta ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar BC Selecta.

En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je BC Selecta ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BC Selecta. Voor jou een kleine moeite, voor BC Selecta zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van BC Selecta. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert BC Selecta hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch BC Selecta weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor BC Selecta is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert BC Selecta niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van BC Selecta

Andere sponsormogelijkheden

Sponsorbijdragen zijn bij BC Selecta natuurlijk altijd welkom ! Als vereniging streven we ernaar om de gewone bedrijsvoering op basis van de contributies te doen, met sponsorbijdragen doen we dan juist iets extra's. Daarbij kun je denken aan shirts, toernooiprijzen of uitjes.

Omdat we verschillende doelgroepen bedienen is het voor een sponsor mogelijk om gericht van zich te laten horen.

Een mogelijkheid is de jeugd. BC Selecta heeft een flinke jeugdafdeling (zo'n 40 leden) en alle jeugdleden krijgen training en doen mee aan regionale competities (Hoekse Waard en Drechtsteden). Er zijn ook regelmatig jeugdtoernooien. Een sponsor kan bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan verenigingsshirts voor de wedstrijden of prijzen voor een toernooi, maar ook aan de kosten voor extra trainingen voor getalenteerde spelers.

Bij de senioren valt te denken aan de competitieteams. Daarvan hebben we er nu 4 die in Zuid Holland spelen. Ook hier kan een teamtenue worden gesponsord, of een bijdrage in vervoerskosten of bijvoorbeeld de (iets duurdere) veren shuttles voor het eerste team.

Daarnaast is er een grote groep recreanten en de bijzondere doelgroep van de vrijdag-ochtend-spelers. Die treden wat minder op buiten de eigen accomomodatie maar zijn al een grote groep op zich.

Als BC Selecta hebben we een traditie in het opleiden van trainers en het financieren daarvan. Dat is broodnodig want de aanwas is daar gering. Een bijzondere vorm van sponsoring met een grote waarde voor de toekomst is een bijdrage aan die kosten.

Wilt u of uw bedrijf onze vereniging sponsoren of op een andere manier steunen, neem dan even contact op met onze voorzitter.

Donateurs

Sinds 2017 hebben we de mogelijkheid om donateur te worden van onze vereniging. Hiermee steun je onze vereniging, zonder dat je aanspraak maakt op onze voorzieningen.

Wilt u donateur worden, neem dan even contact op met onze voorzitter.

Op dit moment hebben wij 1 donateur, dit is Eric Appelman, oud voorzitter en -speler van BC Selecta.