Sponsoring


Sponsormogelijkheden

Sponsorbijdragen zijn bij BC Selecta natuurlijk altijd welkom ! Als vereniging streven we ernaar om de gewone bedrijsvoering op basis van de contributies te doen, met sponsorbijdragen doen we dan juist iets extra's. Daarbij kun je denken aan shirts, toernooiprijzen of uitjes.

Omdat we verschillende doelgroepen bedienen is het voor een sponsor mogelijk om gericht van zich te laten horen.

Een mogelijkheid is de jeugd. BC Selecta heeft een flinke jeugdafdeling (zo'n 40 leden) en alle jeugdleden krijgen training en doen mee aan regionale competities (Hoekse Waard en Drechtsteden). Er zijn ook regelmatig jeugdtoernooien. Een sponsor kan bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan verenigingsshirts voor de wedstrijden of prijzen voor een toernooi, maar ook aan de kosten voor extra trainingen voor getalenteerde spelers.

Bij de senioren valt te denken aan de competitieteams. Daarvan hebben we er nu 4 die in Zuid Holland spelen. Ook hier kan een teamtenue worden gesponsord, of een bijdrage in vervoerskosten of bijvoorbeeld de (iets duurdere) veren shuttles voor het eerste team.

Daarnaast is er een grote groep recreanten en de bijzondere doelgroep van de vrijdag-ochtend-spelers. Die treden wat minder op buiten de eigen accomomodatie maar zijn al een grote groep op zich.

Als BC Selecta hebben we een traditie in het opleiden van trainers en het financieren daarvan. Dat is broodnodig want de aanwas is daar gering. Een bijzondere vorm van sponsoring met een grote waarde voor de toekomst is een bijdrage aan die kosten.

Wilt u of uw bedrijf onze vereniging sponsoren of op een andere manier steunen, neem dan even contact op met onze voorzitter.

Donateurs

Sinds 2017 hebben we de mogelijkheid om donateur te worden van onze vereniging. Hiermee steun je onze vereniging, zonder dat je aanspraak maakt op onze voorzieningen.

Wilt u donateur worden, neem dan even contact op met onze voorzitter.

Op dit moment hebben wij 1 donateur, dit is Eric Appelman, oud voorzitter en -speler van BC Selecta.