Nieuws


[05-01-2018] - We hebben er een erelid bij!

We hebben er een erelid bij!Erelid We hadden aangekondigd dat we één van onze leden in het zonnetje zouden zetten tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel.
Het bestuur heeft op aangeven van diverse leden besloten om Cees Groenewegen te benoemen tot erelid van BC Selecta.


Cees is ruim 20 jaar lid van onze vereniging, en heeft door de jaren heen bijzonder veel betekend voor onze vereniging: Van trainer tot bestuurslid, en van schoenen-leverancier (binnen de vereniging) tot expert in het spelletje zelf. Cees was en is nog steeds bijzonder actief binnen de vereniging.
We hopen dan ook dat Cees ook de komende jaren nog met veel plezier de weg naar onze badminton-velden zal gaan vinden.

[29-12-2017] - Nieuwjaarsborrel bij badmintonclub Selecta

Nieuwjaarsborrel bij badmintonclub Selecta Op vrijdagavond 5 januari luidt badmintonclub Selecta officieel het jaar 2018 in met een gezellige Nieuwjaarsborrel.

We willen nog niet teveel verklappen, maar tijdens deze borrel zal er speciale aandacht zijn voor één van onze leden.
Ben je ook nieuwsgierig geworden? Kom dan op 5 januari naar de kantine van Sporthal Oranje Wit.

De zaal is open vanaf 20.00 uur, en kun je lekker vrij spelen, vanaf 21.00 uur zijn ook de kantine en de bar geopend.
Tot dan !

[30-07-2017] - Seizoen 2017-2018 gaat van start!

Seizoen 2017-2018 gaat van start!Na een heerlijke zomer waarin we volop doorgespeeld hebben op vrijdag, gaan we vanaf 22 augustus weer beginnen met de reguliere speeldagen en -tijden. Kijk hier voor een overzicht van alle speeldagen en -tijden.
Ook de senioren-najaarscompetitie zal snel weer van start gaan. Deze keer kunnen we maar liefst 5 teams opstellen!
Kijk hier voor alle competities waarin de senioren deelnemen.
De jeugspelers moeten iets langer wachten, maar ook zij zullen dit seizoen weer competitie spelen.


Zoals we gewend zijn is er iedere dinsdag training voor jeugdleden, recreanten en competitiespelers. Voor de jeugd- en competitiespelers hebben we een nieuwe trainer aangetrokken. Lorenzo Lasalvia geeft sinds 2009 al training bij ABC Swindregt, en zal het komende seizoen proberen om onze jeugd- en competitiespelers naar een kampioenschap te helpen. Van 19.00 tot 20.00 uur zal Lorenzo training geven aan de jeugd, aansluitend van 20.00 tot 21.00 uur zijn de competitiespelers aan de beurt.
Daarnaast hebben we Cees Groenewegen bereid gevonden om de recreanten-groep naar een hoger niveau te tillen. Cees is al jarenlang lid, en heeft ook al eerder training gegeven.
Wij wensen beide trainers veel succes en plezier!

Uiteraard hebben we iedere vrijdag vanaf 20.00 uur de zaal beschikbaar voor vrij spelen; tegelijkertijd worden de thuiswedstrijden van de competitie afgewerkt, deze hebben altijd voorrang op het vrij spelen.In de praktijk zijn er altijd wel een paar velden beschikbaar, en hoef je dus nooit langs de kant te zitten.

Zowel dinsdag als vrijdag hebben we onze eigen bar-vrijwilligers achter de bar staan in de gezellige kantine van de hal. Onder het genot van een drankje kun je daar die ene fantastische rally of dat prachtige dropje nog eens ophalen.


Ook dit seizoen hebben we een zogenaamde racketactie voor nieuwe leden:
Als je lid wordt kun je, indien gewenst, een goed racket kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

1 juli t/m 30 september: Gratis racket & normale contributie
1 oktober t/m 31 januari: een racket voor € 10,- & normale contributie
1 februari t/m 30 juni: een racket voor € 25,- & normale contributie

Wij wensen jullie veel speelplezier het komende seizoen, mocht je vragen hebben, schroom dan niet om ons te mailen, of simpelweg even aan te spreken in de zaal.

[09-06-2017] - Zomeropening

Zomeropening Ook deze zomer gaan we gewoon door met badmintonnen! Van 7 juli /m 18 augustus ben je iedere vrijdag vanaf 20.00 uur van harte welkom.
Voor leden is deze zomeropening gratis!
Ook niet-leden zijn uiteraard welkom, zij betalen eenmalig € 10,-, en kunnen dan t/m vrijdag 18 augustus iedere vrijdag komen meespelen. Besluiten zij hierna om lid te worden, dan wordt de € 10,- in mindering gebracht op de contributie!

[29-03-2017] - Vrijspelen op Goede Vrijdag

Vrijspelen op Goede Vrijdag Goed nieuws voor iedereen die op vrijdagavond graag een shutteltje slaat: Op Goede vrijdag 14 april is de hal gewoon open!
We zien jullie dan ook graag verschijnen, net als iedere andere dinsdag- of vrijdagavond trouwens.

[22-01-2017] - Nieuwe shuttlekar voor hal 2

Nieuwe shuttlekar voor hal 2 Enige tijd geleden hebben we als vereniging een paar sponsorbijdragen gekregen. Daarmee hebben we de afgelopen tijd een aantal leuke extra dingen kunnen doen en die laten we graag zien.

Zowel voor de jeugd als voor de senioren zijn nieuwe shirts uitgekozen. Met een stukje subsidie vanuit de sponsorpot hebben we die voor een vriendenprijs kunnen aanbieden. (€ 10,- voor de jeugd, € 25,- voor de senioren) en de shirts met het clublogo kunnen bedrukken.

Na vele jaren trouwe dienst hebben we onze shuttlekar in de grote hal (van de Praxis in 1997 voor 25 gulden) kunnen vervangen voor een groter exemplaar, die door één van onze leden op maat gemaakt is. Daar liggen voortaan shuttles, rackets, telborden, de EHBO-doos en formulieren in. De oude kar wordt nu gebruikt in de andere hal door de veteranengroep.

Naast een nieuwe kar is er ook gezorgd voor een nieuwe inhoud van deze kar. Zo zijn er nieuwe telborden aangeschaft, aangezien de oude wat lastig te gebruiken waren, en ook al flink wat jaren meegingen. Verder hebben we een compleet nieuwe en gevulde EHBO-koffer, met als extra toevoeging zogenaamde instant cold-packs. Deze zijn bij uitstek te gebruiken in geval van een verstuikte enkel.

Voor alles geldt: wees zuining op de spullen, en leg het na gebruik weer terug in de kar. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, meldt dit dan even bij iemand van het bestuur, dan kunnen we ervoor zorgen dat het gerepareerd of vervangen wordt. Mocht je iets uit de EHBO-koffer gebruiken, meldt dit dan ook, hiermee voorkomen we dat we de volgende keer met een (half) lege koffer staan.

[12-12-2016] - Nieuwjaarstoernooi en borrel bij badmintonclub Selecta

Nieuwjaarsactie BC Selecta Op vrijdagavond 6 januari luidt badmintonclub Selecta officieel het jaar 2017 in met een gezelligheidstoernooi en borrel.

Alle leden kunnen meedoen aan het toernooi, jeugd, competitiespelers, recreanten en veteranen. En voor deze gelegenheid mag iedereen ook een vriendje, schoonmoeder, buurman of oudtante meenemen. We gaan dubbels spelen in allerhande combinaties.